• 08 711 50 00
  • Elevcentralen
  • Huddinge Trafikskola

Betalning / Avbokning

Betalning

Betalning skall alltid ske i förskott. Har du din första testlektion så går det bra att betala och att bestämma ett paket direkt efter testlektionen. Det går bra att betala på plats, gärna med kort men det även bra med kontanter. Lättast är att köpa paket via e-handeln. Lärarna tar ej emot betalning. Om du vill betala på plats efter eller innan lektion så går det bra att göra det på kontoret under öppettiderna.

Rabatter kan ej dras i efterskott.

Alla köp / betalningar är giltiga i ett (1) år från inköps /-betaldatum.

Avbokningsregler

Vid körlektioner,  behöver du avboka senast den helgfria vardagen innan lektionstillfället innan kl 13:00 och vid ett kurstillfälle, senast 48h innan kurstillfället för att inte bli debiterad. Om du avbokar senare debiteras du full avgift eftersom det hindrat andra att boka platsen. Om du uteblir så debiteras du full avgift. Vid sjukdom sker ingen debitering mot uppvisande av sjukintyg. Avbokning ska ske via Elevcentralen. Om du lämnar återbud via telefonsvararen garanteras inte att det blir godkänt.

Utandningsprov

Vi har alkolås i våra bilar och du som elev behöver kommer att att blåsa i alkolåset för att bilen ska gå att starta. Om alkolåset säger ifrån så avbryts lektionen och du är välkommen nästa gång. Dock så debiteras fullt pris.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå